Mød personalet på Rejsby

Klik på pilene eller træk i billederne for at se alle medarbejderne på Rejsby Europæiske Efterskole

Lærer

Anne Sølbeck Ravn (AS)

Matematik, Kristendom, Idræt, Aktive tøser, Dans

Anne har i sin tid som lærer arbejdet på flere forskellige efterskoler. Ifølge hende selv er det, at hun er blevet hængende på Rejsby et udtryk for, at det er det bedste sted at være. Anne er især vild med de “anderledes” uger på efterskolen. Fx Dramaugen, hvor eleverne får lov til at udfolde sig kreativt og vise skjulte talenter og skituren, hvor mange – ifølge Anne – gennemgår en kæmpe udvikling fra aldrig at have haft ski på til at køre ned af udfordrende bakker.

as@rejsby.eu

Lærer

Andreas Thomsen (AT)

Guitar, Band, Matematik, Badminton, Profilfag eSport, Engelsk, Makerspace

Skal du have hjælp til at stemme din guitar, eller mangler du taktisk sparring i eSport? Andreas er din mand! Han er musikfanatiker og IT-nørd i én stor fusion, og så er han en af de nyeste tilføjelser til lærergruppen på Rejsby.

Fun fact om Andreas: Han har engang fanget en haj.

at@rejsby.eu

Lærer

Annette Brender (AB)

Tysk, Engelsk, Kristendom, Elite Deutsch, Psykologi, Kreativt værksted, Filosofi, Krea

Annette er en af dem, der kender efterskolen allerbedst. Med mere end 20 år som lærer på stedet, har hun næsten været med fra efterskolens spæde start. Annette er født og opvokset i Tyskland, og hun er drevet af at bekæmpe de fordomme om tyskfaget, hende og hendes tysk-kollegaer ofte støder på. Hun nyder aftenvagterne og weekendvagterne, fordi man er sammen med eleverne uden for skoletiden.

ab@rejsby.eu

Lærer, Studievejleder, Tillidsrepræsentant

Berit Søndergaard Larsen (BS)

Dansk, Matematik, Ekstra matematik, Skolevejleder

Mere info om medarbejderen er på vej 🙂

Lærer

Celia L. Lund (CL)

Engelsk, Biologi, Boksetræning, Yoga/Mindfulness, Profilfag Science

Celia er i høj grad med til at forme det internationale miljø på efterskolen. Hun underviser fast i den internationale klasse, og som halv amerikaner gøres det i overbevisende stil. Celia søgte til Rejsby, fordi hun brænder for verden omkring sig. En stor interesse, som hun elsker at dele med unge mennesker, som er nysgerrige på at udforske verden.

Fun fact om Celia: Det hænder, at hun møder op på efterskolen med et blåt øje. Hun er nemlig bokser.

cl@rejsby.eu

Lærer

David Royal (DR)

Engelsk, Fransk, Spansk, Basketball, Mathematics, Ekstra matematik

David er flydende på dansk, men en lille accent afslører, at han kommer fra USA. David arbejder på Rejsby, fordi skolens profil matcher hans interesser 100 %: Sprog og rejser. 

Fun facts om David: Har udgivet poesi. Han blev også engang tvunget til at barbere alt sit skæg af, fordi han væddede med en elev om, hvorvidt personen kunne indsamle 100+ underskrifter på en time til formålet. Det kunne hun. Det var forresten i foråret 2016, og siden da har han ikke haft sit skæg barberet af.

dr@rejsby.eu

Lærer

James Dumas (JD)

Elite English, Engelsk, Photography, American Football, Global Perspectives

James er amerikaner, og selv om han tydeligvis forstår meget dansk, foregår al kommunikation på engelsk. Han bliver af eleverne kaldt for ”nuttet”, og du ser ham som regel altid med et kamera i hånden. Han elsker at tage billeder og alle de mange fotografier rundt på skolens vægge er James’ og hans fotografi-holds værk.

Fun fact om James: Han er kæmpe anime-fan, og så har han givet hånd til selveste Nelson Mandela. 

 

jd@rejsby.eu

Lærer

Jeppe Tobiasen (JTO)

Matematik, EU-samfundsfag, Historie, Udekøkken

jto@rejsby.eu

Lærer

Kimberley Clausen

Dansk, Historie, EU-samfundsfag

Kimberley er på barsel indtil maj 2022.

Fun fact om Kimberley: Hun er altid god for en snak, og hun kan oftest bestikkes med en god kop kaffe. Særligt variationer, som indeholder mælk, er vejen til hendes hjerte

kc@rejsby.eu

Lærer

Niels Hammerich (NH)

EU-samfundsfag, Fransk, Historie, Profilfag International Politik, Antikkens Verden, Motionsløb

Mere info om medarbejderen er på vej 🙂

nh@rejsby.eu

Lærer, studievejleder

Susan Jørgensen (SJ)

Dansk, EU-samfundsfag, Historie, Kreativt værksted, Begynderfransk, Billedkunst, Skolevejleder

Susan flyttede for mange år siden fra Bruxelles og dumpede helt tilfældigt ned i vadehavsområdet. Hun blev så vild med det, at hun blev hængende. Susan bor i Rejsby, og hun har været ansat på efterskolen siden begyndelsen.

Fun fact om Susan: Hun ser det aldrig som en sur pligt, når hun skal rette elevers opgaver. Tværtimod synes hun, det er noget af det allersjoveste ved at være lærer. Især hvis det foregår derhjemme – efter fyraften – akkompagneret af et godt glas rødvin 🙂

sj@rejsby.eu

Lærer, Studievejleder

Tove Elkjær (TE)

Engelsk, Tysk, Eksta engelsk, Profilfag Engelsk, Skolevejleder

Tove sørger for de musikalske toner på efterskolen. Hun er en haj på klaveret og spiller op til morgensang flere gange om ugen. Hun elsker det bånd, man får med eleverne på Rejsby: “Det at rejse med eleverne bidrager bare med en helt ny dimension til relationen lærer og elev imellem”, siger Tove.

Fun fact om Tove: Nogle gange sker det, at hun trækker i nogle waders og tager op og fisker langs Vestkysten. 

te@rejsby.eu

Lærer

Thomas Simonsen (TH)

Matematik, Geografi, Fysik/Kemi, Privatøkonomi, Elite Matematik, Robolab

Thomas har skolerekord i at overdøve og råbe eleverne op, når der skal gives beskeder i spisesalen, på rejser eller et tredje sted. Han har et meget karakteristisk grin, og så er han ikke bleg for at kalde sig selv en nørd. 

Fun fact om Rejsby: I sin fritid jagter Thomas frisbees i Ultimate

th@rejsby.eu

Lærer

Tommy Mikkelsen (TM)

Profilfag eSport, Fysik/Kemi, Fysik/Kemi ekstra, Urban Games

Tommy er skolens eSport-ekspert, og han elsker at dykke ned i alt fra idræt til matematik, naturfag og computere.

Fun fact om Tommy: Han kalder sig selv for en udpræget nørd

Hans egne ord: ”Som nørd keder man sig aldrig, fordi der altid er noget, man kan grave sig ned i.” 

tm@rejsby.eu

Lærer

Didde Knudsen (DK)

Dansk, EU-samfundsfag, Historie, Global Perspectives, Teatersport, Profilfag Journalistik, Verdensmål

Didde er en af skolens nyeste lærere, og Rejsby er hendes første arbejdsplads. Didde er skolens selverklærede PowerPoint-mester, og hendes alter ego er Lille My fra Mumitroldene. Særligt temaer som fællesskab og demokrati ligger hendes hjerte nær, når hun underviser. 

Fun fact om Didde: Hun elsker planter så meget, at hun kalder dem for hendes små babyer

dk@rejsby.eu

Forstander

Karsten Friis (KF)

EU-samfundsfag, Historie, Profilfag International Politik, Håndbold

Samfundsfagsguru, EU-, politik- og sportsnørd. Skolens forstander har mange navne. Skolens stærke samfundsfagsprofil skyldes i høj grad Karstens store viden om det blå flag med en cirkel af gule stjerner. Speaking of ”gul”: Karstens faste følgesvend er den gule Rynkeby-cykel, der dagligt fragter ham til og fra efterskolen.

Fun fact om Karsten: Han glæder sig altid til maden på efterskolen, fordi han – ifølge ham selv – er det modsatte af en haj i køkkenet. 

kf@rejsby-efterskole.dk

Viceforstander

Alex Mason

European Culture and Social Studies

Alex Mason er efterskolens viceforstander. Han er født i England men har i år opnået dansk statsborgerskab. Han er bragende Tottenham-fan, og så bor han i efterskolens forstanderbolig. 

Fun fact om Alex: Han har haft verdensrekorden i flest “Madrasvæltninger”/”Madras-domino”.  Den er sidenhen blevet slået.

am@rejsby.eu

Kommunikationsansvarlig

Katrine Dam

Profilfag Journalistik

Katrine er uddannet journalist og har siden april 2019 jongleret efterskolens PR-opgaver. For Katrine er noget af bedste ved at være på Rejsby at kunne kombinere interessen for videoproduktion og sociale medier med at fortælle historier om og rapportere fra det måske bedste år i unge menneskers liv.  

Fun fact om Katrine: Hun har selv betrådt gangene på Rejsby som elev i 2008/2009

kd@rejsby.eu

Funktionsleder

Mikkel Baldersbæk Nielsen

Geografi, Matematik, Verdensmål

Mikkel udgør en tredjedel af efterskolens ledelse. Han brænder for elevernes trivsel, og netop det er hans helt store fokusområde. Han er golf -og skientusiast helt ud til fingerspidserne.

Fun fact: Er uddannet skiinstruktør i Frankrig 

mn@rejsby.eu

Sekretær

Kirsten Straadt

Man kan ikke sige Rejsby Europæiske Efterskole uden også at sige Kirsten Straadt. Hun har været ansat på skolen siden begyndelsen, og hver dag tager hun sig af alt fra revisorbesøg og økonomi til besvarelser af henvendelser fra forældre og andre udefrakommende.

Fun fact om Kirsten: Hun er stort konkurrencemenneske. Konkurrencegenet kommer fra hendes mange år med elitehåndbold, fodbold og badminton som i de seneste år er blevet afløst af maratonløb, golf og cykelture til efterskolen – som selvfølgelig bliver gjort på tid.

ks@rejsby-efterskole.dk

Køkkenmedhjælper

Ragnhild Fredslund Jensen

Mere info om medarbejderen er på vej 🙂

ragnhildfredslund@live.dk

Ernæringsassistent

Jette Lausten

Jette udgør sammen med en gruppe andre søde kvindfolk vores skønne og dygtige køkkenpersonale. Jette har været ansat på skolen i fem år, og hun elsker at ”gå på efterskole”, som hun selv siger det.

Fun fact om Jette: Er teatertosse og en stor russisk historienørd

Køkkenleder

Åse Schmidt

Åse svinger pisken (nej, det gør hun ikke, fordi hun er alt for sød) i skolens køkken som køkkenleder. Hun har været ansat på efterskolen i længere tid end de fleste og fra at være ene kvinde i køkkenet, har hun nu et stort, dejligt team bag sig. Åses sjoveste anekdote fra hendes tid på Rejsby: Engang bad hun en elev i køkkentjans filme fadet med pålæg. Eleven hev sin mobiltelefon frem for at filme spegepølsen. Hun mente husholdningsfilm.

aas@rejsby.eu

Ernæringsassistent

Maria Juhl

Maria er selvudnævnt Rejsby-mester i slangetæmning (vandslangen i køkkenet). Hendes oplevelser i køkkenet på Rejsby spænder vidt: Ud over hver dag at være med til at varte vores elever op, har hun for eksempel fået kylet en kartoffel efter sig, fordi en elev blev frustreret under sin køkkentjans.

Fun facts om Maria: Hun er altid galant for nogle virkelig dårlige Far-jokes, og i hendes fritid syer hun tøj til sig selv og sine børn

mac@bjuhl.dk

Ernæringsassistent

Susanne Klaaby

Mere info om medarbejderen er på vej 🙂

Ernæringsassistent

Charlotte Klaaby

Et af Charlottes mottoer er ”Bacon er godt – meget bacon er meget godt”, og hvem kan egentlig være uenig i det? Kort og præcist siger Charlotte, at hun arbejder på Rejsby, for Rejsby er et godt sted at være, og til spørgsmålet om, hvad der særligt har betydet noget for hende på efterskolen, fremhæver hun den dag, hun blev ansat.

Pedelmedhjælper

Birte Conradsen

Mere info om medarbejderen er på vej 🙂

Pedelmedhjælper

Henrik Kielsgaard Hansen

Mere info om medarbejderen er på vej 🙂

Pedelmedhjælper

Lutz Kratsenberg

Mere info om medarbejderen er på vej 🙂

Pedel

Hans-Jørgen Clausen

Hvad ville efterskolen være uden Hans Jørgen? I hvert fald hverken lige så nydelig, vedligeholdt eller sjov. Han er skolens pedel, fodboldtræner og ikke mindst den årlige opråber til efterskolens julebanko. Han bærer rundt på en tyk, sønderjysk accent.

Fun fact om Hans Jørgen: Du kan altid finde ham ved at kigge efter den mest blå trøje i kommunen. 

pedel@rejsby-efterskole.dk

Rengøringsmedhjælper

Dorte Hansen

Dorthe sørger hver dag for, at skolen er skinnende ren og præsentabel, når hun svinger støvkosten og jonglerer med vaskemiddel og støvsuger.  Er man ramt af influenza og nødsaget til at tage en dag i sengen, kan man være sikker på at møde Dorte. Hun går dagligt flere runder rundt til de syge og sengeliggende elever og sørger for, at de har det godt.

njd@privat.dk

Lærer

Jens Møller Jensen (JMJ)

Fysik/kemi, Tysk, Idræt, Klaver, Ekstra tysk

Mere info om medarbejderen er på vej 🙂

jmj@rejsby.eu

Lærer

Karin Lærke Frederiksen (KLF)

Dansk, Idræt, Fodbold

Mere info om medarbejderen er på vej 🙂

klf@rejsby.eu

Lærer

Peter Beiter Andresen (PBA)

Tysk, Fransk, Dansk som 2. sprog og psykologi

Mere info om medarbejderen er på vej 🙂

pba@rejsby.eu

Kom og besøg os

Inden dit barn kan blive elev på Rejsby Europæiske Efterskole, skal I besøge skolen.
Book et besøg til en personlig rundvisning og samtale, lige når det passer dig

Book et besøg