Hvem er vi?

Rejsby Europæiske Efterskole er en gymnasieforberedende efterskole med en europæisk profil. Efterskolen vægter undervisning i sprog og samfundsfag højt, har tre årlige udlandsrejser og tilbyder en bred vifte af valgfag.

Vi brænder for sprog og samfundsfag

Vores profil bygger på sprog og samfundsfag, og vi brænder for at blive klogere på det Europa, vi alle lever i. Hvis du er sprognørd, nysgerrig på andre kulturer, eller hvis du brænder for international politik, så er vi måske efterskolen for dig.

Vi er ambitiøse på dine vegne

Du behøver ikke at være dygtig for at blive elev på efterskolen, men de fleste bliver dygtige af det. Når man dykker ned i tallene, er vi flere år den efterskole i landet, der løfter elevernes faglige standpunkt mest i løbet af et skoleår.

Vi forventer ikke, at du er en 12-talselev. Til gengæld forventer vi, at du er motiveret for at lære og udfordre dig selv både fagligt og i særdeleshed socialt. Så sørger vi for, at du rykker dig helt automatisk.

Vi tilbyder en vifte af muligheder

På Rejsby Europæiske Efterskole får du undervisning på et højt fagligt niveau, tre oplevelsesspækkede rejser i Europa, en lang række udvekslinger med andre europæiske unge, samt naturligvis det socialt udfordrende og udviklende fællesskab, der er kendetegnende for alle efterskoler.

Vi har elever fra hele Danmark og udlandet

Vi har elever fra hele Danmark og fra udlandet. Vi er ikke en egnsskole, hvilket betyder, at vores elever kommer fra Nordsjælland såvel som Nordjylland og Sydjylland. Hvert år har vi også en gruppe elever fra Sydslesvig og lande som Holland, Frankrig og USA.

Vi vil udvikle unge mennesker

Vi tror på, at det er vigtigt at uddanne unge mennesker om den verden, vi lever i. Derfor modtager vores 150 elever hvert år skræddersyet og unik undervisning i sprog, samfundsfag og generel demokratisk dannelse.

Vores fokus på globalisering, kulturforskelle og EU gennemsyrer hverdagen på efterskolen. Både i undervisningen, på vores rejser og i fritiden.

Kom og besøg os

Inden dit barn kan blive elev på Rejsby Europæiske Efterskole, skal I besøge skolen.
Book et besøg til en personlig rundvisning og samtale, lige når det passer dig

Book et besøg