Tilmeldingen er åben til Rejsby Camp i uge 7

Maja Bygvrå
Kommunikationsansvarlig 10/10/2022

Vil du blive klogere på, om vi er den rigtige efterskole for dig? Så kan du deltage i Rejsby Camp i vinterferien i uge 7 og snuse til vores profil- og valgfag.

Til Rejsby Camp får du en forsmag på livet som efterskoleelev hos os. Ugen har samme struktur, som hvis du var rigtig elev.

Du deler værelse med andre fra campen. I spiser sammen, der er morgensamling med fællessang og i løbet af dagen er der planlagt en masse sjove aktiviteter. Du får også lov til at snuse til vores seks profilfag: international politik, elite engelsk, journalistik, psykologi, science og  spansk.

Rejsby Camp 2023

• Dato: 12.-17. februar
  • Du skal være 13-16 år for at deltage (7.-9. klasse)
  • Der er plads til 60 deltagere, og pladserne tildeles i den rækkefølge, man tilmelder sig.
  • Pris: kr. 1995 kr. (beløbet dækker kost, logi og alle aktiviteter)

“Jeg er superglad for, at jeg valgte at tage på Rejsby Camp. Da jeg begyndte i august, var jeg mere tryg og kendte allerede nogle af de andre,” siger Maria Arkil

Læs mere om Rejsby Camp her

Kom og besøg os

Inden dit barn kan blive elev på Rejsby Europæiske Efterskole, skal I besøge skolen.
Book et besøg til en personlig rundvisning og samtale, lige når det passer dig

Book et besøg