IGCSE Computer Science

I Computer Science har vi fokus på computationel tankegang – altså de tankeprocesser, der anvendes til at formulere et problem og en løsning på en måde, så en computer kan hjælpe med at udføre den.

Faget kan inddeles i to områder ”teknologiforståelse” og ”programmering”.
”Teknologiforståelse” handler om, at du får kendskab til computersystemers opbygning; data, software, hardware, kommunikation, sikkerhed og etik.
Indenfor ”programmering” kommer du til at arbejde med grundlæggende programmeringskoncepter, pseudoprogrammering & flowcharts, databaser, problemløsning og programmeringssproget Python.

Content & Language Integrated Learning

Undervisningen i Computer Science er baseret på undervisningstilgangen CLIL, hvor fagligt indhold formidles gennem et fremmed-/andetsprog, hvorved både fag og sprog læres. Undervisningssproget er primært engelsk, men der veksles mellem engelsk og dansk.

Eksamener

Det er muligt at afslutte faget med en engelsksproget eksamen udarbejdet af Cambridge Assessment International Education.

Kom og besøg os

Inden dit barn kan blive elev på Rejsby Europæiske Efterskole, skal I besøge skolen.
Book et besøg til en personlig rundvisning og samtale, lige når det passer dig

Book et besøg