Stillingsopslag: Rejsby Europæiske Efterskole søger lærere

Maja Bygvrå
Kommunikationsansvarlig 01/07/2022

Vi søger to lærere pr. 1. oktober 2022. Vi er en gymnasieforberedende efterskole med en europæisk og samfundsfaglig profil.

Vi forventer, at du

• deltager aktivt og nysgerrigt i vores udfordrende og mangfoldige hverdag med rejser, udvekslingsbesøg, alternative uger og weekendarrangementer.
  • kan udfordre eleverne i forhold til deres udvikling af relationskompetence og faglighed.
  • underviser i fag på minimum prøveniveau, gerne i nogle af fagene fysik, matematik, tysk og engelsk – og måske i vores internationale klasse?
  • kan udvikle elevernes kundskaber og viden i vores profilfag.
  • ikke er udfordret af at bruge engelsk i hverdagen.
  • kan tilføre enten boldspil, it- eller musikfag til vores valgfagsudbud – vi er også åbne for nye tiltag.

Se mere om os på rejsby.eu og kig forbi

Ansættelsen sker efter overenskomst ml. Finansministeriet og LC. Din ansøgning mærket ”lærer”, sendes med relevante papirer som en samlet PDF til kontor@rejsby-efterskole.dk

Evt. spørgsmål kan sendes på mail til kf@rejsby.eu Ansøgningsfrist er mandag den 22. august senest kl. 12.00 og vi afvikler samtaler fra torsdag den 25. august 2022.

Kom og besøg os

Inden dit barn kan blive elev på Rejsby Europæiske Efterskole, skal I besøge skolen.
Book et besøg til en personlig rundvisning og samtale, lige når det passer dig

Book et besøg