Stillingsopslag: Køkkenleder/økonoma/kok

Katrine Dam
Kommunikationsansvarlig 06/05/2022

Rejsby Europæiske Efterskole søger ny køkkenleder med sans for samarbejde, bæredygtighed og unge mennesker

Ansøgningsfrist er tirsdag den 7. juni senest kl. 12.00, og vi afvikler samtaler fra mandag den 13. juni 2022. Stillingen er på fuld tid og ønskes besat fra 1.august 2022.

Vi søger en dedikeret, rolig og ansvarsfuld køkkenleder til at fastholde og videreudvikle vores køkkens gode ry. Det er en fordel at have erfaring med køkkenledelse, da der også følger arbejdsplaner, økonomi og andre administrative opgaver med jobbet. En del af disse opgaver kræver grundlæggende IT-færdigheder.

Vores køkkenteam består af fire køkkenassistenter og en fast afløser. Køkkenpersonalet er meget selvkørende, pligtopfyldende og humørfyldte, og du må meget gerne have høje ambitioner om at lede køkkenet i retning af endnu større bæredygtighed. Vores køkken laver hver dag god, dejlig, varieret og sund mad til 185 mennesker, og gennem nedbringelse af vores CO2 aftryk er vi optaget af at gøre vores køkken mere klimavenligt. Samarbejde med lokale leverandører er vigtigt for os.

I køkkenet indgår elever i madlavningen, og du skal derfor holde af at arbejde sammen med unge mennesker. Omgangstonen med eleverne skal være smilende og humørfyldt, selvom det ofte kræver overskud, tålmodighed og overbærenhed i en travl hverdag.

Jobbet indebærer et tæt samarbejde med alle øvrige ansatte på skolen, hvor gensidig respekt for hinandens arbejdsopgaver er et altafgørende element. Rejsby Europæiske Efterskole er bygget op om en flad struktur, hvor vi har forskellige opgaver, men ingen kan undværes. Det er kendetegnende for hele køkkenpersonalet, at de gerne vil lære nyt, så skolen har i de senere år været med i ”Køkkentjansen” og ”Klimakøkken”. Hvis det har interesse, er det muligt at læse lidt mere om de to projekter via følgende links.

Normalt vil arbejdstiden ligge fra kl. 7.00-14.30 i hverdagene. Derudover vil der være skiftende arbejdstider og herunder weekendarbejde, da køkkenet også laver mad til forældredage, samarbejde med de sydslesvigske skoler og udvekslingsbesøg m.m.

Hvis du er kommet hertil i læsningen og rummer masser af energi, humør, fleksibilitet, kreativitet, nysgerrighed og faglig stolthed, så send os gerne en ansøgning.

Efter aftale med skolens kontor 74 75 36 22 er du meget velkommen til at besøge os.

Ansættelse sker efter overenskomst med Kost og Ernæringsforbundet.

Kom og besøg os

Inden dit barn kan blive elev på Rejsby Europæiske Efterskole, skal I besøge skolen.
Book et besøg til en personlig rundvisning og samtale, lige når det passer dig

Book et besøg