Stillingsopslag: Rejsby Europæiske Efterskole søger en lærer pr. 1/12.

Katrine Dam
Kommunikationsansvarlig 30/09/2020

Vi leder efter vores nye, dygtige kollega. Er det dig?

Vi søger en vikar pr. 1. december 2020 med mulighed for fastansættelse fra næste skoleår (2021/2022). Vi ser gerne, at du kan undervise i fagene tysk, fysik/kemi og evt. science i vores internationale klasse.

Vi forventer, at du…

• deltager aktivt og nysgerrigt i vores udfordrende og mangfoldige hverdag med rejser, udvekslinger, alternative uger og weekendarrangementer.
  • kan udfordre eleverne i forhold til deres udvikling af relationskompetencer og faglighed.
  • underviser i fag på prøveniveau, gerne i nogle af fagene tysk, fysik/kemi samt evt. science i vores internationale klasse.
  • kan udvikle elevernes kundskaber og viden i vores profilfag på gymnasieniveau.
  • kan tilføre enten kreative, boglige, it- eller bevægelsesfag til vores valgfagsudbud – vi er åbne for nye tiltag.

Ansættelsen sker efter overenskomst ml. Finansministeriet og LC.

Det praktiske

• Ansøgningsfrist er mandag den 26. oktober senest kl. 12.00, og vi afvikler samtaler fra onsdag den 28. oktober fra kl. 15.00.

Der vil mulighed for at bosætte sig i en af efterskolens boliger i forbindelse med ansættelsen.

Hvem er vi?

Rejsby Europæiske Efterskole er en gymnasieforberedende efterskole med en europæisk og samfundsfaglig profil beliggende 10 kilometer syd for Ribe.

Adresse: Kogsvej 3, 6780 Skærbæk.

Se mere om os på www.rejsby-efterskole.dk, og kig forbi til et uforpligtende besøg.

Kom og besøg os

Inden dit barn kan blive elev på Rejsby Europæiske Efterskole, skal I besøge skolen.
Book et besøg til en personlig rundvisning og samtale, lige når det passer dig

Book et besøg