Stillingsopslag: Rejsby Europæiske Efterskole søger en lærer pr. 1/8.

Katrine Dam
Kommunikationsansvarlig 11/06/2021

Vi leder efter vores nye, dygtige kollega. Er det dig?

Vi søger en fastansat lærer pr. 1. august 2021. Vi ser gerne, at du kan undervise i fagene dansk, tysk eller fransk og måske i vores internationale klasse.

Vi forventer, at du…

• deltager aktivt og nysgerrigt i vores udfordrende og mangfoldige hverdag med rejser, udvekslinger, alternative uger og weekendarrangementer.
  • kan udfordre eleverne i forhold til deres udvikling af relationskompetencer og faglighed.
  • underviser i fag på prøveniveau, gerne i nogle af fagene dansk, tyske eller fransk.
  • kan udvikle elevernes kundskaber og viden i vores profilfag på gymnasieniveau.
  • kan tilføre enten kreative, boglige, it- eller bevægelsesfag til vores valgfagsudbud – vi er åbne for nye tiltag.

Ansættelsen sker efter overenskomst ml. Finansministeriet og LC.

Det praktiske

• Ansøgningsfrist er torsdag den 24. juni senest kl. 12.00, og vi afvikler samtaler fra mandag den 28. juni.

Hvem er vi?

Rejsby Europæiske Efterskole er en gymnasieforberedende efterskole med en europæisk og samfundsfaglig profil beliggende 10 kilometer syd for Ribe.

Adresse: Kogsvej 3, 6780 Skærbæk.

Se mere om os på www.rejsby-efterskole.dk, og kig forbi til et uforpligtende besøg.

Kom og besøg os

Inden dit barn kan blive elev på Rejsby Europæiske Efterskole, skal I besøge skolen.
Book et besøg til en personlig rundvisning og samtale, lige når det passer dig

Book et besøg