Sprogcamp

Praktisk information om SprogCamp

• Dato: 7.-12. februar 2021
  • For at kunne deltage skal du gå i 7.-9. klasse.
  • Der er plads til 50 deltagere, og pladserne tildeles i den rækkefølge, man tilmelder sig. Så skynd dig at melde til, hvis du vil være sikker på en plads.
  • Pris: kr. 1995,-

Beløbet dækker kost, logi og deltagelse i alle aktiviteter.

De første 20 tilmeldte fra Tønder Kommune kan få hele beløbet dækket af Tønder Kommune.

En uge i Europa og du behøver kun at tage til Rejsby

Lyder det som noget for dig? For ottende år i træk afholder Rejsby Europæiske Efterskole Sprogcamp i vinterferien 2021 (uge 7), og du kan komme med.

På Sprogcamp kommer du rundt i Europa, hvor du hver dag ”besøger” et nyt land og arbejder med det pågældende lands sprog. Du ”besøger” lande som Spanien, Frankrig, Tjekkiet og Italien sammen med udenlandske lærere og gæstelærere.

Ud over at stifte bekendtskab med det, der gør Rejsby Europæiske Efterskole til den eneste efterskole af sin slags, vil du også kunne snuse til det, der gør et år på efterskole til et år, du aldrig glemmer.

Sprogcamp 2020 brochure

Program

I løbet af ugen kan du gøre brug af efterskolens mange fine og moderne faciliteter, som om du var elev på efterskolen. Oplev efterskolestemningen helt tæt på ved bl.a.:

• Film i skolens biograf
  • Aktiviteter i skolens idrætshal
  • Ture ud af huset
  • American Football
  • Kreative værksteder
  • eSport
  • Fællessang
  • Værelseshygge
  • Og meget andet

Vores erfaring er, at mange af deltagerne på Sprogcamp efterfølgende tilmelder sig et efterskoleår på Rejsby. Dermed giver deltagelsen på campen et kæmpe forspring rent socialt for de af vores elever, som på Sprogcamp allerede har stiftet bekendtskab med hinanden, skolen og flere fra personalegruppen, når de begynder på deres efterskoleår.

Kom og besøg os

Inden dit barn kan blive elev på Rejsby Europæiske Efterskole, skal I besøge skolen.
Book et besøg til en personlig rundvisning og samtale, lige når det passer dig

Book et besøg