< Tilbage til nyheder

Fællesskab i fokus

18. august, 2017

Fællesskab i fokus

Ti dage er gået siden eleverne startede på Rejsby Europæiske Efterskole. Dagene har været fyldt med aktiviteter, som har haft til formål at ryste eleverne sammen på kryds og tværs.

Eleverne har taget alle udfordringer med et smil og i stiv arm - de har allerede lært vores motto: "Det handler ikke om, hvordan du har det, men hvordan du ta'r det"

Introforløbet har budt på mange forskellige aktiviteter, som har haft til formål at styrke de mange fællesskaber eleverne er en del af. Kontaktgrupperne har dystet mod hinanden til 13-kamp, vi har været på udflugt til Rømø og på cykeltur til Ribe samt en masse andet.

I dag slutter vi af med et foredrag ved Karin Torp, som vil fortælle om sine oplevelser som både efterskoleelev og efterskoleforælder - det handler om at sætte ord på nogle af de følelser, man har/får når man selv tager på efterskole eller sender nogen på efterskole.