Valgfag

På Rejsby Europæiske Efterskole finder du en lang række valgfag. Du skal vælge mindst to og op til fem linje-/valgfag, men der er ikke noget krav om, at du skal have både linjefag og valgfag. I øjeblikket tilbyder vi:

eSport

 

Er du gamer med stort G og elsker at spille computerspil som CS: GO eller LoL? Så har vi et hold der er lige noget for dig. I dette fag vil vi dyrke din interesse for, at spille computerspil og give dig muligheden for, at udvikle dit talent. Undervisningen vil bl.a. indeholde forskellige samarbejdsøvelser, spiltræning og analyse af taktikker. Derudover skal du selvfølgelig også selv udvikle dine taktikker sammen med holdkammeraterne og prøve dem af i spillet. Vi skal snakke teori, gode teknikker og smarte træk, der kan give en fordel i kampens hede. Faget vil ligge op til, at der også dyrkes fysisk træning ved siden af, ligesom vi vil komme ind over kostvejledning og hvad der skal til, hvis man skal blive professionel gamer. Skolen stiller gamer computere til rådighed, men du er også velkommen til at medbringe din egen pc. Skolen har forbindelse til den lokale DukesDenmark forening, som afholder 4 LAN’s om året, hvor vi vil deltage og prøve vores evner af, hvor det er muligt.

 

Lærer Tommy Mikkelsen (TM) Matematik, Idræt, eSport, Fordybelsesfag eSport, Fysik/Kemi, Fysik/Kemi ekstra [javascript protected email address]