Valgfag

På Rejsby Europæiske Efterskole finder du en lang række valgfag. Du skal vælge mindst to og op til fem linje-/valgfag, men der er ikke noget krav om, at du skal have både linjefag og valgfag. I øjeblikket tilbyder vi:

Sammenspil

Sammenspil er et sidefag til instrumentundervisning for dem, der gerne vil udvikle deres kunstneriske evner og talenter sammen med andre. Vi råder over de gængse ”rockinstrumenter” i vores øvelokale. På sammenspilsholdet arbejder vi med forskellige genrer. Nogle numre tages med, fordi de kan lære os noget, andre bare fordi de er gode.

Det er ganske naturligt også herfra, at vi danner orkesteret til vores dramauge. De seneste år har eleverne dannet fritidsbands. Da vi arbejder temmelig målrettet mod at optræde i forskellige sammenhænge, er det nødvendigt at du kan ”noget” på et instrument.  Du kender de mest almindelige akkorder på dit instrument, eller læser lidt noder eller har spillet et par år sammen med andre. Men frem for alt, at du virkelig vil yde den indsats, der gør holdet netop i år til noget stort.

[javascript protected email address]