Valgfag

På Rejsby Europæiske Efterskole finder du en lang række valgfag. Du skal vælge mindst to og op til fem linje-/valgfag, men der er ikke noget krav om, at du skal have både linjefag og valgfag. I øjeblikket tilbyder vi:

Kreativt værksted

I faget Kreativt Værksted, får du mulighed for at arbejde med forskellige former for kunst. Her er tale om både maleri, skulpturer, tegning og installationskunst. Der vil være enkelte obligatoriske opgaver inden for nogle af disse udtryk. Men der vil i højere grad være mulighed for at arbejde med individuelle projekter eller mindre gruppe projekter.

Her vil være mange forskellige ting i gang, og man vil kunne inspirere hinanden i arbejdet. Du vil altså få mulighed for at afprøve dine evner inden for billedkunsten. Heri ligger også farvelære, billedkomposition og design, samt brugen af forskelligt materiale til forskelligt udtryk, og også gerne en eksperimenterende tilgang til dette.

I nogle af fagets facetter vil der fokuseres mere på processen i arbejdet end på det endelige produkt. Her er tid til fordybelse og ro, og du vil kunne udforske dine kreative evner i en afslappet atmosfære. Et kreativt åndehul i en travl efterskolehverdag. Faget kan vælges to valgfagsblokke, men det er muligt både at deltage begge gange og eller på det ene af de to hold.

Lærer Celia L. Lund (CL) Engelsk, Biologi, Boksetræning, Elite English, Fordybelsesfag Science [javascript protected email address]
Lærer, Studie­vejleder Susan Jørgensen (SJ) Dansk, EU-samfundsfag, Historie, Fordybelsesfag Kreativt værksted, Kreativt værksted, Begynderfransk [javascript protected email address]
[javascript protected email address]
[javascript protected email address]