Valgfag

På Rejsby Europæiske Efterskole finder du en lang række valgfag. Du skal vælge mindst to og op til fem linje-/valgfag, men der er ikke noget krav om, at du skal have både linjefag og valgfag. I øjeblikket tilbyder vi:

Badminton

Du behøver ikke være den nye Peter Gade eller Tine Baun for at være med i badminton. Du behøver selvfølgelig heller ikke at have spillet i klub for at finde en makker, du kan spille med på dit niveau. Du skal blot have lysten til at lære mere om spillet og til at kæmpe og svede igennem, når vi spiller. I timerne gennemgår og øver vi grundslagene inden for denne sportsgren. Vi træner forskellige slagserier igennem, og vi spiller både singler og doubler. I hallen har vi 5 badmintonbaner.

Hvis der er interesse for det, og vi ellers kan stable et turneringshold på benene, så tager vi naturligvis ud og spiller mod andre efterskoler, hvor vi får prøvet kræfter mod andre spillere. Undervejs i forløbet prøver vi også andre ketsjersportsgrene af. Medbring meget gerne din egen ketsjer.