Sprog

Brænder du for sprogets verden og kunne du tænke dig, at få et skoleår med sproglig undervisning på højt internationalt niveau – så skal du glæde dig til engelsk-, tysk- og franskundervisningen på Rejsby Europæiske Efterskole.

Fransk – DELF

DELF står for Diplôme d’Etudes en Langue Française og er et internationalt anerkendt sprogdiplom i fransk. DELF Junior, som vi tilbyder på Rejsby Europæiske Efterskole, er en officiel eksamen i fransk for unge under 18 år, der udstedes af det franske undervisningsministerium. Eksaminerne afholdes i 125 lande verden over, og er bredt anerkendte i gymnasier, på universiteter, i erhvervslivet i Frankrig samt i de øvrige fransktalende lande.

• Det er et diplom, der gælder for altid, når man først har taget prøven. Det skal ikke fornys efter en årrække.
  • Det er en prøve, der er tilpasset elevernes niveau og interesser (der er fire niveauer at vælge imellem, dog kræves der som minimum niveau B2 for at blive optaget på universitetet i Frankrig).
  • Det er en prøve, der lægger vægt på fire forskellige færdigheder; lytteforståelse, læseforståelse samt mundtlige og skriftlige færdigheder. Der indgår ikke grammatiske øvelser i prøven.
  • Det er et diplom, der niveaumæssigt kan sammenlignes med folkeskolens afgangsprøve og studentereksamen i fransk.

Kilde: http://www.institutfrancais.dk