Sprog

Brænder du for sprogets verden og kunne du tænke dig, at få et skoleår med sproglig undervisning på højt internationalt niveau – så skal du glæde dig til engelsk-, tysk- og franskundervisningen på Rejsby Europæiske Efterskole.

Ryk et niveau op

Du vil i undervisningen møde lærere, der er passioneret for sprogundervisningen og leverer et fagligt højt niveau. Samtidig samarbejder vi med anerkendte, internationale samarbejdspartnere som University of Cambridge, det tyske Goethe-Institut og franske DELF-DALF, der giver dig mulighed for at tage de internationalt anerkendte eksamener i engelsk (Cambridge IGCSE) og fransk (DELF). I tysk er det muligt for dig, der går i 10. klasse, at gå op til Goethe prøverne.

Du kan se frem til en spændende og aktuel undervisning, hvor tekster og film, der oppe i tiden lige nu og her, ofte vil være vores udgangspunkt i både klasseundervisning, gruppearbejde, og ved fremlæggelser. Vi forventer af dig, at du er super motiveret og klar på at biddrage fagligt, bl.a. i spændende debatter på klassen.

I skoleåret 2017/18 tilbyder vi Elite English, The Anglophone World og Elite Deutsch. Vi har også begynderundervisning i fransk, spansk og italiensk.