Linjefagene

Linjefagene er for dem, som har lyst til ekstra udfordringer. I linjefagene foregår undervisningen på et niveau tilsvarende gymnasialt C-niveau eller derover - det er en overbygning på den almindelige undervisning (gælder både 8., 9. og 10. klassetrin). I øjeblikket tilbyder vi:

Biologi

Synes du det er spændende at arbejde med emner som evolutionen og menneskets udvikling? Vil du selv være med til at præge undervisningen og byde ind med temaer og ideer til spændende emner, inden for biologiens verden? Så er biologi på Rejsby Europæiske Efterskole helt sikkert noget for dig!

Indrømmet – vi nørder den lidt i faget biologi, men vi elsker at undersøge og fordybe os i forskellige biologiske emner. Hvis du deler denne passion, og kunne tænke dig at løfte dine kompetencer indenfor biologi til et højere niveau, så skal du vælge biologi.

Du kommer til at lære flere grundlæggende undersøgelsesmetoder og bliver i stand til at lave dit eget feltarbejde. I undervisningen eksperimenter vi både i par og grupper, og der er ikke langt fra teori til praksis. Det vil sige, at al den teori og videnskab du lærer, vil du få mulighed for at omsætte i spændende forsøg, undersøgelser og eksperimenter.

Vi arbejder med alt fra videnskabelige undersøgelsesmetoder, bioteknologi, feltarbejde, evolution, mikrobiologi, menneskets udvikling og meget andet – kun du er med til at sætte begrænsningerne, og dine ideer til spændende emner som du drømmer om at blive klogere på, er velkomne i undervisningen.

Lærer Celia L. Lund (CL) Engelsk, Biologi, Boksetræning, Elite English, Fordybelsesfag Science [javascript protected email address]