Linjefagene

Linjefagene er for dem, som har lyst til ekstra udfordringer. I linjefagene foregår undervisningen på et niveau tilsvarende gymnasialt C-niveau eller derover - det er en overbygning på den almindelige undervisning (gælder både 8., 9. og 10. klassetrin). I øjeblikket tilbyder vi:

Fysik/Kemi

Har du en fysiker i maven og elsker du at eksperimentere med kemi? På Rejsby Europæiske Efterskole har vi de fedeste og mest spændende fysik/kemi timer, hvor vi fordyber os i den naturvidenskabelige verden.

Vi arbejder med linjefaget fysik/kemi på et gymnasialt niveau, hvor din motivation og interesse for faget er den vigtigste faktorer.

Vi kommer igennem mange forskellige emner inden for den naturvidenskabelige verden og alt fra støkiometri, syrer/baser, tryk & temperatur, laboratorieteknik, raketter og meget andet vil være emner i undervisningen. Som elev er du altid velkommen til at bidrage med ideer og emner til undervisningen.

I løbet af skoleåret vil du komme til at fremlægge spændende opgaver og løse forskellige former for opgaver/afleveringer, der alt sammen ruster dig til at arbejde videre med fysik/kemi på gymnasiet.

Forbered dig på en spændende hverdag med linjefaget fysik/kemi på Rejsby Europæiske Efterskole.