Linjefagene

Linjefagene er for dem, som har lyst til ekstra udfordringer. I linjefagene foregår undervisningen på et niveau tilsvarende gymnasialt C-niveau eller derover - det er en overbygning på den almindelige undervisning (gælder både 8., 9. og 10. klassetrin). I øjeblikket tilbyder vi:

Matematik

Du behøver ikke være en sand tal-nørd for at få det bedste ud af matematikundervisningen på Rejsby Europæiske Efterskole – men det hjælper helt sikkert, at du brænder og interesserer dig for den matematiske verden. Du vil nemlig opleve, at vi hurtigt bevæger os frem til et niveau, der er over folkeskolens prøver.

Det er alt andet end kedeligt når vi har matematikundervisning og vi vil gerne give dig følelsen af, at det du lærer her, er noget du kan gå ud og anvende i din hverdag. Vi ved, at du motiveres endnu mere når du mærker, at din undervisning er brugbar ude i den virkelige verden og dén motivation vil skinne igennem i klasseværelset.

Er du klar på at nå nye matematiske højder, der giver dig de bedste forudsætninger når du skal læse videre på ungdomsuddannelsen? Brænder du for at komme i gang når du hører ordene brøker, potenser, rødder, lineære funktioner og bevisførelse? Så glæd dig til matematikundervisningen på Rejsby Europæiske Efterskole.

Lærer, Studie­vejleder, Tillidsrepræsentant Berit Søndergaard Larsen (BS) Dansk, Matematik, Linjefag Matematik, Dansk som 2. sprog, Fordybelsesfag Sundhed [javascript protected email address]