Undervisningen

Når vi siger, at Rejsby Europæiske Efterskole er ”en verden af læring”, så har vi noget at ha’ det i.  Vi lægger nemlig vægt på, at du lærer noget om den verden du bor i.

Se mere

En verden af læring

Rigtig meget kan man lære hjemme fra skolebænken – men vi skal også ud i verden og opleve tingene in real life. Derfor bliver dit skoleår hos os meget mere end bare bøger. Tre gange årligt flytter vi undervisningen ud i verden og får en masse ny viden, læring og oplevelser med hjem i bagagen som vi kan arbejde videre med. Du vil også opleve, at undervisningen på Rejsby Europæiske Efterskole er meget virkelighedsnær og ofte relaterer sig til emner og debatter, der sker ude i verden her og nu.

Meget mere end bare bøger
Vi er en gymnasieforberedende efterskole med højt fagligt ambitionsniveau, men det betyder ikke, at vi sidder med næsen begravet i bøgerne dagen lang. Tværtimod. På efterskolen er der masser af gode faciliteter til alt det, der også giver energi til hjernen: Idræt, kreative fag, musik, drama og skøre indfald i hverdagen.

Rejsby Europæiske Efterskole forbereder dig til gymnasiet med undervisning på højt niveau. Derfor lærer du også en række grundlæggende studieteknikker omkring læsning, notatteknik, computer, opgaveskrivning og grammatik – alt sammen noget du kan bruge, når du starter på din uddannelse efter efterskoleåret.

Du har mulighed for at få undervisning i 5 sprogområder, hvor vi herunder samarbejder med uddannelsesinstitutioner i både England, Tyskland og Frankrig.

Samfundsfag fylder en stor del på skoleskemaet på Rejsby Europæiske Efterskole. Vi ser nyheder hver dag og undervisningen tager i høj grad afsæt i aktuelle emner og skolens rejser. Samtale og diskussion eleverne imellem er en vigtig del af undervisningen. Hvert år får skolen besøg af en række politikere og andre personligheder, der hver især sætter deres præg på samfundsdebatten. Du møder dem ansigt til ansigt og får lejlighed til at debattere med dem.

Undervisning på Rejsbyefterskole