Kom og besøg os

Du og din familie kan booke et besøg hos os og få en personlig rundvisning og samtale

Se mere

REJSBY EUROPÆISKE EFTERSKOLE SKAL OPLEVES!
___________________________

Det er en kæmpe beslutning, man står over for, når man skal vælge efterskole. Vi anbefaler – faktisk ser vi det som en nødvendighed – at man altid besøger skolen, inden man træffer sit valg.

Derfor er der altid mulighed for at bestille et besøg og en rundvisning hos os. Her kan du og din familie komme helt tæt på vores hverdag og undervisning, få en snak med eleverne og lærerne og oplev den helt unikke Rejsby-stemning.

Se stedet og træf dit valg

Forhåbentlig er du efter dit besøg hos os rustet til at træffe den store beslutning. Vi er i hvert fald altid klar på at få besøg, og vi vil glæde os til at vise dig rundt på skolen!

Vores besøgende giver som regel udtryk for, at de er glade for deres rundvisning, og at de tager hjem mere afklarede.

• Du og din familie kan også deltage i et af vores informationsmøder.
    Vi afholder cirka informationsmøde én gang hver måned. LÆS MERE HER
Om os

På Rejsby Europæiske Efterskole tilbyder vi 8., 9. og 10. klassetrin og international 10. klasse med folkeskolens afgangsprøver. Vi arbejder dog på et højere niveau, da vi er en gymnasieforberedende efterskole. Vi glæder os til at vise dig rundt på vores skole og fortælle om de faciliteter, vi tilbyder. Hvis dit valg falder på os, vil vi gøre alt for at give dig et uforglemmeligt efterskoleår!

Vi glæder os til at se dig.

BOOK DIT personlige BESØG HERunder: