informationsmøder

Kom til informationsmøde på Rejsby Europæiske Efterskole. Måske er vi efterskolen for dig.

Se mere

Der er i denne periode ikke planlagt nogle informationsmøder grundet skolelukning og restriktioner i forbindelse med Corona. Det er dog muligt at booke et personligt besøg.

Rejsby Europæiske Efterskole skal opleves

Det er en kæmpe beslutning, man står over for, når man skal vælge efterskole. Vi anbefaler – faktisk ser vi det som en nødvendighed – at man altid besøger efterskolen, inden man træffer sit valg.

Se skolen og mød os

Informationsmødet er for dig, der overvejer at blive elev på Rejsby.

Vi åbner dørene og byder inden for til en spændende eftermiddag, hvor du kan opleve efterskolelivet på Rejsby på tæt hold, se vores faciliteter og opleve den unikke Rejsby-stemning.

Her kan du sammen med andre interesserede familier få en rundvisning, se faciliteterne, møde eleverne og personalet og opleve, hvordan efterskolelivet er hos os.

Vi afholder cirka informationsmøde én gang om måneden.

Informationsmødet afrundes med kaffe og kage, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål til de elever og lærere, der er til stede.

Personligt besøg m. rundvisning

I er også velkomne til at kontakte os og aftale et tidspunkt for en personlig rundvisning for dig og din familie en anden dag. På trods af skolelukning i forbindelse med Corona afholder vi stadig personlige rundvisninger og samtaler. Kontakt os for at lave en aftale.

Besøg os