informationsmøder

Kom til informationsmøde på Rejsby Europæiske Efterskole. Måske er vi efterskolen for dig!

Se mere

Rejsby Europæiske Efterskole SKAL opleves

Det er en kæmpe beslutning, man står over for, når man skal vælge efterskole. Vi anbefaler – faktisk ser vi det som en nødvendighed – at man altid besøger skolen, inden man træffer sit valg.

Se skolen og mød os

Informationsmødet er for dig, der overvejer at blive elev på Rejsby.

Vi åbner dørene og byder inden for til en spændende eftermiddag, hvor du kan opleve efterskolelivet på Rejsby på tæt hold, se vores faciliteter og opleve den unikke Rejsby-stemning.

Her kan du sammen med andre interesserede familier få en rundvisning, se faciliteterne, møde eleverne og personalet og opleve, hvordan efterskolelivet er hos os.

Vi afholder cirka informationsmøde én gang om måneden.

Informationsmødet afrundes med kaffe og kage, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål til de elever og lærere, der er til stede.

Vi glæder os til at se dig!

Kommende informationsmøder

Søndag den 23. februar kl. 13.00

Søndag den 15. marts kl. 13.00

Søndag den 19. april kl. 13.00

Efterskolen har desuden åben mandag-onsdag i påskeferien. Vi opfordrer interesserede til at booke en personlig rundvisning på et valgtfrit tidspunkt i disse dage.

Skriv en mail til ks@rejsby.eu for at tilmelde jer. Oplys antal deltagere.

I er også velkomne til at kontakte os og aftale et tidspunkt for en personlig rundvisning for dig og din familie en anden dag.

Besøg os