informationsmøder

Kom til informationsmøde på Rejsby Europæiske Efterskole. Måske er vi efterskolen for dig!

Se mere

Rejsby Europæiske Efterskole SKAL opleves

Det er en kæmpe beslutning, man står over for, når man skal vælge efterskole. Vi anbefaler – faktisk ser vi det som en nødvendighed – at man altid besøger skolen, inden man træffer sit valg.

Se skolen og mød os

Vi åbner dørene og byder inden for til en spændende eftermiddag, hvor du kan opleve efterskolelivet på Rejsby på tæt hold, se vores faciliteter og opleve den unikke
Rejsby-stemning.
Informationsmødet er for dig, der overvejer at blive elev på Rejsby.

Her kan du sammen med andre interesserede familier få en rundvisning, se faciliteterne, møde eleverne og personalet og opleve, hvordan efterskolelivet er hos os.

Vi afholder cirka informationsmøde én gang om måneden.

Informationsmødet afrundes med kaffe og kage, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål til de elever og lærere, der er til stede.

Vi glæder os til at se dig!

Kommende informationsmøder

Klik på datoen for at tilmelde dig

Lørdag den 21. september 2019

Søndag den 6. oktober 2019