Efterskolernes Dag

ÅBENT HUS: Få en rundvisning og snak med eleverne og lærerne – og se skolens faciliteter

Se mere

SÆT KRYDS I KALENDEREN:

Søndag den 27. september 2020 kl. 13-17

Rejsby Europæiske Efterskole holder hvert år åbent hus på Efterskolernes Dag sidste søndag i september kl. 13.00-17.00.

Her har du og din familie mulighed for at komme på rundvisning med eleverne og tale med lærerne om, hvad efterskolen kan tilbyde. Hvis I har særlige ønsker, siger I det bare til eleven eller læreren.

Til Åbent Hus har du mulighed for at:

• Få en rundvisning og se vores mange faciliteter
  • Snakke med eleverne og underviserne
  • Mærke efter i maven, om vi er efterskolen for dig!

OM EFTERSKOLERNES DAG OG ÅBENT HUS PÅ REJSBY EUROPÆISKE EFTERSKOLE

Efterskolernes Dag er for dig, der står foran en stor og vigtig beslutning: Nemlig at vælge den helt rette efterskole, der passer lige præcis til dig og dine interesser.

Formålet med dagen er at give dig og din familie mulighed for at træffe den helt rette beslutning. Derfor gør vi meget ud af at vise dig efterskolen og svare på alle spørgsmål, du kan komme i tanke om.

Der vil være mulighed for at se vores hal, nyrenoverede fællesområder, spisesal, foredragssal, klasseværelser, sportsplads og vores forskellige elevværelser. I vil møde nogle af vores nuværende elever, som kan fortælle, hvordan det er at være elev på Rejsby Europæiske Efterskole.

Det vil alt sammen være med til at give dig et indtryk af, hvem vi er som efterskole, og hvordan efterskolelivet er her hos os.

Tilmelding til Åbent Hus er ikke nødvendig.

Forhindret i at deltage?
Hvis du og din familie ikke har mulighed for at deltage i Efterskolernes Dag, kan I altid bestille en rundvisning en anden dag.

Det er der flere muligheder for:

• I kan enten aftale et besøg, hvor det kun er jeres familie, der besøger efterskolen
  • Eller I kan tilmelde jer et af vores informationsmøder

Vi afholder informationsmøder cirka en gang i måneden, og du altid kan kontakte os og booke et personligt besøg. Vi glæder os til at se dig!

Læs mere her:

Aftal et besøg Informationsmøder