ÅBENHED OG GENNEMSIGTIGHED

Der er en række love og regler for drift af en efterskole. Reglerne siger blandt andet hvad der skal være tilgængeligt på skolens hjemmeside. For at gøre det nemt for dig, har vi samlet alt det lovpligtige stof her.

Se mere

Planer, rapporter og anden dokumentation

Folkeskolens Prøver
Efterskolen tilbyder både Folkeskolens 9.- og 10.-klassesprøver
Handicappede elever
Vi har umiddelbart ikke den store erfaring med handicappede elever. Men grundlæggende vil vi vurdere, at vi har udmærkede betingelser for også at rumme handicappede elever. Dog vil det grundet de mange niveauforskelle i skolens bygningsmasse, være vanskeligt at bevæge sig rundt for kørestolsbrugere. Vi tilskynder naturligvis, at alle interesserede kommer på et uforpligtende besøg på skolen.

Køkkenet

elite smiley  Se Fødevarestyrelsens kontrolrapport

Vi får god mad!

Kan du også læse usynlig skrift?

EU-skolefrugtordningen

Test goethe-institut_logo rejsby-4f-rundt-logo