OM SKOLEN

Drømmer du om at få et uforglemmeligt år i dit liv, som ikke blot klæder dig på til din videre uddannelse, men giver dig oplevelser ude i verden, et stærkt fællesskab og minder du aldrig vil glemme?

Se mere

Velkommen til Rejsby Europæiske Efterskole  – og til en verden af læring

På Rejsby Europæiske Efterskole får du det fedeste år, hvor både din personlige og faglige udvikling vil få et boost. Du får nye venner fra hele landet – venner du rejser ud i verden og skaber uforglemmelige minder med.

For dig, der vil mere
Vi lægger ikke skjul på, at vi har høje ambitioner på dine vegne. Det har vi, fordi vi tror på dig og din vilje til at ville mere. Du skal ikke være 12-tals elev for at starte her – men vi forventer at du har drivet, engagementet og viljen til at skabe det bedste efterskoleår, både for dig selv og dine kommende efterskolekammerater.

Til gengæld giver vi dig rammer og muligheder som du ikke finder andre steder. Med tre årlige rejser inkl. udveksling rejser vi mere end de fleste andre efterskoler. I samfundsfag kommer du tæt på beslutningstagerne i Danmark og andre spændende personligheder, der præger samfundsdebatten. På sprogsiden tilbyder vi blandt andet prøver i samarbejde med Cambridge International Examinations (engelsk), Goethe-Institut (tysk) og Institut français (fransk).

OVERVEJER DU OM REJSBY EUROPÆISKE EFTERSKOLE KUNNE VÆRE NOGET FOR DIG?

Overvejer du om Rejsby Europæiske Efterskole kunne være noget for dig, så kig forbi sammen med dine forældre og oplev atmosfæren, se faciliteterne og få en snak med lærerne.

Ring på 7475 3622 og lav en aftale eller send os en mail – I er altid velkomne.​

Du kan også booke en rundsvisning her.